Maten jag väl lagar forstätter i den ekelektiska andan, dvs vad finns hemma och måste ätas upp. Jag jobbar hårt på att inte slänga mat, med varierande reslutat. Idag åt jag därför stekt zucchini med schalottenlök, vitlök, salt, peppar och farmors torkade örtkryddor med bland annat timjan och salvia. Till det hade jag en vanlig sallad och en morotssallad gjord på grovrivna morötter, några matskedar crème fraiche och keso, pressad citron, svartpeppar och rosmarinsalt. Först grundade jag dock med fyra Finn Crip.
måndag 1 februari 2010
Vårt dagliga bröd
Maten jag väl lagar forstätter i den ekelektiska andan, dvs vad finns hemma och måste ätas upp. Jag jobbar hårt på att inte slänga mat, med varierande reslutat. Idag åt jag därför stekt zucchini med schalottenlök, vitlök, salt, peppar och farmors torkade örtkryddor med bland annat timjan och salvia. Till det hade jag en vanlig sallad och en morotssallad gjord på grovrivna morötter, några matskedar crème fraiche och keso, pressad citron, svartpeppar och rosmarinsalt. Först grundade jag dock med fyra Finn Crip.
Etiketter:
anekdot,
hälsosamt,
under en halvtimme,
vegetariskt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Havreknäcke är gott! Men det är omöjligt att äta så många att man blir mätt?
Man får jobba med ett stadigt och regelbundet intag, gärna med ost!
Skicka en kommentar