Jag läste det här receptet på Lucullian Delights och kände mig genast väldigt intresserad och samtidigt lite äcklad, stekta kokta ägg, kan det vara gott? My heart is saying no, but my body's saying let's got, som Christina hade uttryckt det. Tror jag måste testa, kanske redan i morgon. Vad sägs om capresesallad med stekta kokta chiliägg? Caprese var det jag hade tänkt äta till lunch, men nu kan jag inte sluta tänka på de där äggen mmm.....
Hårdkokta ägg
Zucchini
Morötter
Salladsblad
Cayennepeppar
Salt
Olivolja
Skiva äggen i tjocka skivor, stek dem i olivolja och cayennepeppar. Salta. Skär morötterna och zucchini i tunna stavar och ångkoka dem i en minut eller två, så att de är mjuka, men ändå knapriga. Skölj och blanda den med de ångade grönsakerna, salt och olivolja. Lägg på äggen och servera.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar