tisdag 12 januari 2010

Korvrecept

Skrev om korvskinn på Fejset och fick genast två recept från f d kollegan Tanjas mamma. Samlar dem här så får vi se vad det blir för korvar när skinnen väl anländer.

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Oj vad spännande det här ska bli! Har du någon hushållsassistent, eller hur ska du tillverka korvarna? Vet att det var ett korvrecept i Allt om mats julnummer som såg bra ut, har du sett?

Sara sa...

Haha! Varje gång jag läser om dina korvaskinn så börjar jag nynna på:

"Det var så roligt jag måste skratta, Det kom en tre-kantig gubbe in. Han hade trä skor och näver-jacka. Och hatten kantad med korva-skinn."

Jag kör lite matbloggs-KBT. Ska försöka bli inspirerad istället för att få ångest över min egen otillräcklighet på matfronten. Jag vet en styck sambo skulle bli glad.... :-)

Helena sa...

Själv är jag sugen på att testa:

http://annasskafferi.blogspot.com/2009/07/salsiccia.html

http://minbrorskokbok.blogspot.com/2007/04/korv.html

http://www.recept.nu/1.120001/per_morberg/varmratter/korv_chark/1.120001?view=printerfriendly