Skrev om korvskinn på Fejset och fick genast två recept från f d kollegan Tanjas mamma. Samlar dem här så får vi se vad det blir för korvar när skinnen väl anländer.
Oj vad spännande det här ska bli! Har du någon hushållsassistent, eller hur ska du tillverka korvarna? Vet att det var ett korvrecept i Allt om mats julnummer som såg bra ut, har du sett?
Haha! Varje gång jag läser om dina korvaskinn så börjar jag nynna på:
"Det var så roligt jag måste skratta, Det kom en tre-kantig gubbe in. Han hade trä skor och näver-jacka. Och hatten kantad med korva-skinn."
Jag kör lite matbloggs-KBT. Ska försöka bli inspirerad istället för att få ångest över min egen otillräcklighet på matfronten. Jag vet en styck sambo skulle bli glad.... :-)
3 kommentarer:
Oj vad spännande det här ska bli! Har du någon hushållsassistent, eller hur ska du tillverka korvarna? Vet att det var ett korvrecept i Allt om mats julnummer som såg bra ut, har du sett?
Haha! Varje gång jag läser om dina korvaskinn så börjar jag nynna på:
"Det var så roligt jag måste skratta, Det kom en tre-kantig gubbe in. Han hade trä skor och näver-jacka. Och hatten kantad med korva-skinn."
Jag kör lite matbloggs-KBT. Ska försöka bli inspirerad istället för att få ångest över min egen otillräcklighet på matfronten. Jag vet en styck sambo skulle bli glad.... :-)
Själv är jag sugen på att testa:
http://annasskafferi.blogspot.com/2009/07/salsiccia.html
http://minbrorskokbok.blogspot.com/2007/04/korv.html
http://www.recept.nu/1.120001/per_morberg/varmratter/korv_chark/1.120001?view=printerfriendly
Skicka en kommentar