Kokade risnudlar. Strimlade fläskkarré och stekte upp tillsammans med torkade chiliflingor, ingefära (pulver), soja och fisksås. Tog den överblivna Nuoc cham-såsen och blandade ut den med soja, fisksås och risvinäger och lade i botten på en skål, på med nudlarna och sedan köttet. Ovanpå det strimlade sockerärtor och salladslök och till sist massor av hackad koriander och thaibasilika och rostad lök. Blev mumsigt.
lördag 9 januari 2010
Restmiddag de luxe
Kokade risnudlar. Strimlade fläskkarré och stekte upp tillsammans med torkade chiliflingor, ingefära (pulver), soja och fisksås. Tog den överblivna Nuoc cham-såsen och blandade ut den med soja, fisksås och risvinäger och lade i botten på en skål, på med nudlarna och sedan köttet. Ovanpå det strimlade sockerärtor och salladslök och till sist massor av hackad koriander och thaibasilika och rostad lök. Blev mumsigt.
Etiketter:
kött,
nudlar,
under en halvtimme,
varmrätt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar