Käraste matvänner! Härmed får ni ett alldeles eget Mission Impossible: En fantastisk vegetarisk pizza. Vad ska man ha på? Hur får man till sälta? Det enda jag kommit på är att beställa bearnaise på pizzan och det känns sådär...
Nu för tiden äter jag väldigt sällan pizza, men när jag bodde i Malmö var jag och Daniel periodvis stammisar på Sciliana. Egentligen bara av den enkla anledningen att det var en av få restauranger där köket hade öppet efter kl 22. Så här i efterhand låter det ju helt koko, men så var det i alla fall. Där beställde jag alltid en helt ljuvlig, som jag minns det, vegetarisk pizza med getost, testa den! Annars är ju kapris, pesto och sardeller ett bra tips för sälta, säkert även pizza med fårost. Var brukar ni köpa pizza nu för tiden?
4 kommentarer:
Pecorino! Tillfredsställer till och med en saltmissbrukare som jag själv.
Nu för tiden äter jag väldigt sällan pizza, men när jag bodde i Malmö var jag och Daniel periodvis stammisar på Sciliana. Egentligen bara av den enkla anledningen att det var en av få restauranger där köket hade öppet efter kl 22. Så här i efterhand låter det ju helt koko, men så var det i alla fall. Där beställde jag alltid en helt ljuvlig, som jag minns det, vegetarisk pizza med getost, testa den! Annars är ju kapris, pesto och sardeller ett bra tips för sälta, säkert även pizza med fårost. Var brukar ni köpa pizza nu för tiden?
Och oliver såklart.
Vi köper på Sofielund där Love vågat sig på "Bagarens hemlighet" med varierande resultat.
Skicka en kommentar