torsdag 17 september 2009

Publikfrieri

Eftersom huvudpersonen verkar ha tappat intresset litegrann provar vi en särskilt riktad insats: Ostbågar tillverkas på så vis att en massa på majsmjöl och vatten pressas genom en stålskiva med hål i så att små korvar bildas. Bågarna torkas sedan med varmluft och "poppar" upp till ostbågeformen. Sedan körs de igenom en sorts rör där ett ostpulver tillsätts för smaksättningen.

Ostpulvret är samma sorts mjöl som OLW säljer som pulver att blanda ostdipp med. Detta betyder att man med ett enkelt handgrepp kan - just det - tillverka sina egna ostbågar! Ett spännande partytrick kanske? Barnens majskrokar, en skål och OLW´s ostdipp. Voíla!

Och före ostbågekalaset gör man kanske rätt i att läsa på lite?

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Hahahahaha fan vad kul du är, älskar!!!!

Lisa sa...

Åååååå! Cheeezuz!!!

Cecilia sa...

Hur kunde jag missa att skriva cheezus, skandal!!!