Dumplings på rôtistekt gris, råa grönsaker, sötsur sirapssås, krispig svål
Pepparrotsströmming, färskpotatis, brynt smör, sikrom, gräslök
Sashimi på salmalax och renkalv, avocado, ingefära, pepparrot
Porterbrässerad oxkind från Kildare, potatis, granbarksost (ja, jag åt lite ost, det smakade kossa fats på ett bra sätt), saltgurka, persilja
Rödbetor och jordärtskocka, tryffel, vattenkrasse, hasselnötter, parmesan
Bakat lantägg från Sanda hönseri, skogsvamp, vitlök, persilja, färskpotatis
Godast i mitt tycke var nog Sashimin, tätt följd av dumplingarna. Roligast, kanske på hela året, var när den gravallvarliga servitören instruerade oss att "Dela ägget på mitten - och sen blandar du runt lite barnsligt!" Numera blandar jag alltid allting barnsligt. Aldrig moget och vuxet. Bara barnsligt.
1 kommentar:
Nu för tiden blandar jag aldrig vuxet, bara lite barnsligt. Sillen, potatisen och löjrommen var också riktigt fint.
Skicka en kommentar