500 gr laxfilé
1 ägg
2 msk fisksås
1 dl kokosgrädde
2 limeblad
salt, peppar
Blanda samman allt utom laxen. Skär filéerna i tärningar, lägg i och mixa snabbt till en slät smet. Klicka i het panna och stek ett par minuter på var sida, tills biffarna är genomstekta.
Vi åt det hela med grön sparris och ärtor och en röra på lika delar creme fraiche och majonäs med hackad rödlök, purjolök och dill, snabbsaltad gurka (se upp för ehec!) och hembakta tunnbröd.
2 kommentarer:
Satan vad smarrigt!
Hej! Jag heter Shito och jag kommer från kina sedan februari 2011.
Jag gillar din blogg mycket mycket!
tyvärr jag tala lit svenska nu.
Har du något emot om jag översätta din blogg till kinesiska och visa mina kinesiska vänner i Kina?
Är det ok för dig?
Tack så mycket!
Skicka en kommentar