Vi fick ett nördigt fnissanfall åt vad vi trodde var ett stavfel i menyn på Bastard härom veckan. Det visade sig dock snart att kvarg även kan stavas med k på slutet, men vi hann ändå med att ha roligt åt glassen som är så liten att den inte syns och vad fint det är med ett sådant dietalternativ på menyn.
Åt hur som helst inte kvarkglassen utan den brynta smörglassen och det var ju gott trots sin smörighet. Noterade i Sthlm härom veckan att också Djuret serverar smörglass, är det något som hänger ihop med nose to tail-mentaliteten måhända? Undrar också vad som är onyttigast: en kula smörglass eller en lika stor kula faktiskt smör? Stora frågor här.
Imorgon ska jag bjuda Sara på lunch och hon kan inte äta ägg eller mjölkprotein och gillar inte mat som levt i havet. Några tankar om vad jag ska bjuda på? (tänker att hon nog ätit kött och sallad till förbannelse vid det här laget, vore kul med något annat)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar